Nylabone Bigchew Beef Bone

€ 25,00 (inclusief btw 0%)
Op voorraad - Levertijd 3 / 7 Werkdagen

Voor de echte fanatieke kauwers

Honden hebben een sterk gebit waarmee ze goed kunnen kauwen. Een kauwsnack gemaakt van natuurlijk materiaal eten ze vaak snel op, zo hebben ze er maar kort plezier van. Met de Dura Chew Big Bone XXL van Nylabone houd je jouw hond wel even bezig!

Let op: gooi je Nylabone op tijd weg! Zodra het product zo klein is geworden, dat het kan worden in geslikt, moet het vervangen worden.

De Dura Chew Big Beef Bone XXL is geschikt voor volwassen honden die zwaarder zijn dan 23 kg. Het is de ideale combinatie tussen een speeltje en een kauwbot. De Nylabone is perfect te gebruiken bij verveling of stress maar ook om extreem kauwgedrag - zoals het kauwen aan meubels – tegen te gaan.

Een duurzame kluif

De kluiven van Nylabone zijn zeer duurzaam, omdat ze zo langzaam slijten. Ze helpen bij het tegengaan van tandplak en tandsteen door het ruwe oppervlak dat ontstaat tijdens het kauwen. Hierbij kunnen kleine schraapsels vrijkomen (ter grootte van een rijstkorrel) die je hond doorslikt. Dit is geheel onschadelijk, deze stukjes worden niet opgenomen door het lichaam en worden op een natuurlijke wijze via de ontlasting weer uitgepoept.

Een Nylabone is schoon, sterk, smaakvol en goed voor het gebit. Deze Nylabone Dura Chew Big Bone XXL heeft een lekkere kipsmaak zodat je hond optimaal kan genieten. Alle speeltjes zijn gemaakt van hoogwaardig nylon en worden geproduceerd in o.a. Amerika.

De Dura Chew Big Bone XXL heeft een afmeting van 17,6 x 7 x 7 cm.

Ook interessant